Resmi Harga KTM RC 200 Dan DUKE 200 Di Mulai Dari 33 Juta..! Sparepart Bisa Online,  Tebar Ancaman Motor Jepun.

ktm-r250Sejak awal peluncuran jagoan KTM di kapasitas mesin  ber kubikasi kecil ini harganya memang tinggi bahkan keduanya KTM RC 200 dan DUKE 200 sempat tembus nyaris menyentuh angka 60 juta … maklum CBU sob… nah, Menyusul harga dari kakak nya yang udah turun duluan kini KTM kelas  200 cc sudah resmi di bandrol lebih murah ..!

Baca disini : Nih , Harga KTM DUKE 250 Dan RC 250 Berserta Cicilan , 40 Jutaan , Masih Impor Namun di Subsidi..!


Yup..untuk KTM RC 200 Rp 37 juta dan Duke 200 Rp 33 juta,  Untuk harga tersebut sudah berstatus on the road Jakarta , KTM indonesia sendiri masih fokus untuk dealer jabodetabek saja ,sementara buat sparepart bisa juga di pesan lewat online…! buat yang kepingin motor eropa idaman bisa jadi pilihan sobat biker , motor cita rasa eropa memang kayak fitur sebut saja suspensi Up Side Down WP dan penampilan eksotis  bisa bikin susah nolak.. plus performa melimpah dari KTM RC 200 dan Duke 200 dikisaran harga yang sama dengan motor jepang kubikasi 150cc  bisa bikin iman jebol..wkwkwkw

images8.jpg

terus gimana nasibnya motor jepang. Yang di bandrol dengan harga yang serupa ..? Ucap saja yamaha Xabre ,R15 dan All New CBR150R .. Yah.. sekiranya berasa cuma disetil tidak terlalu berpengaruh ..!  , walaupun kaya fitur motor eropa tersebut belum bisa mengalahkan di sisi kuantitas dan jaringan after sales motor jepang yang luas… cuma ambisi KTM membuat motor berstatus CKD serta minat membangun pabrik sekaligus bukan tidak mungkin , jika terus KTM mempertahankan konsisten mereka untuk konsumen indonesia  bisa saja jadi ancaman ..!

Spesifikasi KTM RC 200


ENGINE, POWER & TORQUE

Displacement 199.5 cc

Maximum Power 24.65 Bhp @ 10000 rpm

Maximum Torque 19.2 Nm @ 8000 rpm

Engine Description Single-cylinder, 4-stroke, spark-ignition engine, liquid-cooled

Cooling Liquid cooling system, continuous circulation of cooling liquid with water pump

Fuel System Fuel Injection

Ignition Contactless, controlled, fully electronic ignition system with digital ignition timing adjustment

Lubrication Wet sump

Bore 72 mm

Stroke 49 mm

No. of Cylinders 1

Power-to-weight Ratio 160.4 Bhp per tonne

Torque-to-Weight Ratio 124.67 NM per tonne

Specific Output 123.8 Bhp per litre

Fuel Type Unleaded Premium Fuel

TRANSMISSION

No. of Gears 6

Clutch Clutch in oil bath, mechanically operated

Primary Gear Ratio 22:72

Secondary Gear Ratio 14:42

Gear Pattern 1-down, 5-up

BRAKES

Front Brake 300 mm Disc brake with four-pot brake caliper

Rear Brake 230 mm brake with one-pot brake caliper, floating brake discs

Anti-lock Braking System (ABS)

SUSPENSION

Front Suspension WP Suspension 4357 (Upside Down Forks)

Rear Suspension WP Suspension 4618 EM (Monoshock)

Front Wheel Travel 125 mm

Rear Wheel Travel 150 mm

WHEELS & TYRES

Front Tyre 110/70-17

Rear Tyre 150/60-17

Tubeless Tyres

Alloy Wheels

DIMENSIONS, WEIGHT & CAPACITIES

Overall Length 1978 mm

Overall Width 688 mm

Overall Height 1098 mm

Ground Clearance 178.5 mm

Seat Height 820 mm

Wheelbase 1340±15 mm

Dry Weight 137.5 kg

Kerb/Wet Weight 154 kg

Fuel Tank Capacity 10 litres

Reserve Fuel Capacity 1.5 litres

PERFORMANCE & MILEAGE

0-100 kmph 9.30 secs

Top Speed 140 kmph

Mileage (City) 25 kmpl

Mileage (Highway) 35 kmpl

Mileage (Combined) 30 kmpl

INSTRUMENT CONSOLE

Speedometer Digital

Tachometer Digital

Trip Meter Digital

Clock

Fuel Gauge Digital

Gear Shift Light

COMFORT & CONVENIENCE

Electric Start

Pillion Footrest

Pass Light

Step-up Seat/Split Seat

Engine Kill Switch

OTHER SPECIFICATIONS

Frame/Chassis Tubular space frame made from steel, powder-coated

Chain 5/8 x 1/4” X-Ring

Steering Angle 66.5°

LIGHTING

Tail Light LED Tail Lamp

Projector Head Light

Spesifikasi KTM DUKE 200



ENGINE, POWER & TORQUE

Displacement 199.5 cc

Maximum Power 24.6 Bhp @ 10000 rpm

Maximum Torque 19.2 Nm @ 8000 rpm

Engine Description Single-cylinder, 4-stroke, spark-ignition engine, liquid-cooled

Cooling Liquid cooling system, continuous circulation of cooling liquid with water pump

Fuel System Fuel injection system

Ignition Contactless, controlled, fully electronic ignition system with digital ignition timing adjustment

Bore 72 mm

Stroke 49 mm

No. of Cylinders 1

Power-to-weight Ratio 180.88 BHP per tonne

Torque-to-Weight Ratio 141.17 NM per tonne

Specific Output 123.30 BHP per litre

TRANSMISSION

No. of Gears 6

Clutch Clutch in oil bath, mechanically operated

Primary Gear Ratio 22:72

Secondary Gear Ratio 14:42

BRAKES

Front Brake 300 mm Disc brake with four-pot brake caliper

Rear Brake 230 mm Disc brake with one-pot brake caliper, floating brake discs

SUSPENSION

Front Suspension Telescopic Upside Down Forks (WP Suspension 4357)

Rear Suspension Monoshock, Alloy Swingarm (WP Suspension 4618 EM)

Front Wheel Travel 150 mm

Rear Wheel Travel 150 mm

WHEELS & TYRES

Front Tyre 110/70 R17

Rear Tyre 150/60 R17

Wheel Type Alloys

Tubeless Tyres

Alloy Wheels

BATTERY

Battery Type Maintenance Free

Capacity 8Ah

Voltage 12V

ELECTRICALS

Electrical System 238 w Alternator

DIMENSIONS, WEIGHT & CAPACITIES

Overall Length 2002 mm

Overall Width 873 mm

Overall Height 1274 mm

Ground Clearance 165 mm

Seat Height 810 mm

Wheelbase 1367 mm

Dry Weight 129.5 kg

Kerb/Wet Weight 136 kg

Fuel Tank Capacity 11 litres

Reserve Fuel Capacity 2.5 litres

Oil tank capacity 1.4 litres

PERFORMANCE & MILEAGE

0-60 kmph 3.30 secs

0-100 kmph 9.20 secs

60-0 kmph 15.87 mtrs

Top Speed 138 kmph

Mileage (City) 25 kmpl

Mileage (Highway) 35 kmpl

Mileage (Combined) 30 kmpl

Range 380 kms

0-400m 16.74 secs

INSTRUMENT CONSOLE

Speedometer Digital

Tachometer Digital

Trip Meter Digital-2

Clock

Fuel Gauge Digital

Gear Shift Light

COMFORT & CONVENIENCE

Electric Start

Pillion Footrest

Pass Light

Step-up Seat/Split Seat

Pillion Grabrail

Engine Kill Switch

OTHER SPECIFICATIONS

Frame/Chassis Tubular space frame made from steel tubes, powder-coated

Steering Angle 65°

Chain 5/8 x 1/4” (520) O-Ring

Warranty 2 Years/30,000 Kms

LIGHTING

Head Light 12V, 60/55W, H4

Tail Light LED

Advertisements
Advertisements

Be the first to comment

Silahkan Di Komentari Sob